Lancering Platform ZijN

jan
24
2014
Lancering Platform ZijN

Op 7 maart j.l., de avond voorafgaand aan Internationale Vrouwendag, is Platform ZijN officieel gelanceerd. Een feestelijke en inspirerende bijeenkomst dat in het teken stond van diversiteit, emancipatie en participatie van vrouwen in het bijzonder.

Succesvolle vrouwen zoals Femke Halsema en Andrée van Es, Wethouder van Amsterdam, deelden hun persoonlijke verhalen over hun professionele carrière en wat daarbij komt kijken als vrouwzijnde.

Een volle en diverse zaal; dat was één van de doelen van deze bijeenkomst verzorgd door Platform ZijN. Vrouwen, mannen, verschillende culturele en etnische achtergronden, ondernemers, bestuurders maar ook studenten, afgestudeerden, jong en oud. Omringd door een elegant paars lint welke een veilige ruimte symboliseerde en elkaar verbond. In plaats van een lintje door te knippen besloot de voorzitter van Platform ZijN, Saniye Calkin, het lint te verbinden. De Wethouder van Amsterdam en Femke Halsema brachten de twee uiteinden samen door middel van een strik. Een geweldig grote ballon lieten zij uit elkaar klappen gevolgd door een enorme knal en de zaal gevuld met confetti. Platform Zijn is officieel van start gegaan!

[fancygallery id=”platform-zijn” album=”lancering-platform-zijn”]