Masterclass Seyda Buurman-Kutsal

jun
30
2014
Masterclass Seyda Buurman-Kutsal

Op 10 juni 2014 heeft Seyda Buurman-Kutsal (bekend van het Grote Racisme Experiment) een masterclass gegeven over Talent & Empowerment. Centraal in deze masterclass stond het leren kennen en herkennen van je talent en het ontdekken van talenten en krachten van anderen.

Tijdens de sessie zijn is besproken dat je als werkzoekende, in deze krappe arbeidsmarkt, heel kritisch naar jezelf moet kijken. Je zult duidelijk moeten krijgen wat je in huis hebt, wat je talenten en kwaliteiten zijn, maar ook wat je passie is.  Iedereen heeft talenten, sommige heel aanwezig, sommige sluimerend of nog niet ontdekt. Vooral in deze tijd is het van belang jezelf goed te kennen en om gekend te worden. Een breed netwerk is hierbij van essentieel belang maar ook hoe je de gunfactor voor jezelf kunt vergroten. Hoe zet je jezelf krachtig neer?

Talenten ontsluiten, parels ontdekken en de eigen krachten aanspreken waren dé thema’s van deze Masterclass. Met gerichte opdrachten in kleine groepjes, zijn de deelnemers van deze masterclass met deze thema’s aan de slag gegaan. Naast het bevorderen van contacten en het bieden van nieuwe inzichten, heeft deze bijeenkomsten een positieve invloed gehad op de kennisontwikkeling van de aanwezigen. Een zeer inspirerende en leerzame dag!

Dit project is georganiseerd door samenwerking van: Eigen Kracht Deventer Vrouwen met de projectpartner de Stichting De Acacia in Deventer.

Seyda BB Seyda B Seyda